Donatie, gift of overtollige materialen/gereedschap

Het Repair Café Het Hogeland is een vrijwilligersorganisatie die vooral weet te functioneren op basis van de vrijwillige inzet van de medewerkers en de geldelijke bijdrage aan een reparatie of herstelactie. Mocht u ons willen ondersteunen op enigerlei wijze dan stellen wij dit zeer op prijs.Wilt u dat niet doen met een geldelijke bijdrage en op zoek zijn naar een alternatieve vorm dan staan wij daar zeker open voor. Bv websiteondersteuning, catering op de openstellingsmomenten, pr- materialen beschikbaar stellen of herstelmaterialen. Wij denken graag mee. 

Heeft u overtollige materialen en gereedschappen. Hierbij denken we aan een setje schroevendraaiers, boutjes, moertjes, onderdeeltjes, garen, naalden, etc. Heeft u nog wat over wat u niet meer kunt gebruiken dan zijn wij daar heel blij mee!

U kunt voor uw donatie of gift langskomen op de openstellingsmomenten of contact met ons  opnemen. Wij zijn met alle vormen van ondersteuning blij te maken en denken daarin graag mee.

Sinds kort kan het ook via de onderstaande QR code. 

Het Repair Cafe Het Hogeland heeft geen eigen bankrekening. Om met een Tikkie te betalen moet je de aan de zijkant staande QR code scannen. Bepaal dan zelf het te doneren bedrag, dan komt herkenbaar op de rekening van Kees Vissers te staan als donatie aan Repair Café.